Finecto Plus Bloedluis Spray 1000ml

19,95 incl. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Finecto Plus Bloedluis Spray 1000 ml is middel die te gebruiken is in de verblijfsruimten van de vogels. Het is een natuurlijk product dat de levenscyclus van luizen en mijten onderbreekt.

De vogelmijt wordt in de volksmond ook wel de bloedluis genoemd. Dit is een ectoparasiet wat wil zeggen dat ze uitwendig op het dier voorkomen. Doordat deze bloedluizen bloed drinken bij de vogels krijgen de vogels bloedarmoede wat ervoor zorgt dat ze veel vatbaarder zijn voor ziekten. Door de veelvuldige bloedafname leidt dit tot verzwakking van de vogels, met als gevolg mogelijke sterfte. Daarnaast is de mijt in staat om ziektes over te brengen.
De mijten leven in de directe omgeving van de vogels. Overdag verstoppen ze zich in naden en kieren en wanneer het donker wordt komen ze pas tevoorschijn.

De Finecto Plus Bloedluis Spray zorgt ervoor dat de cyclus van de bloedluizen op 2 plaatsen wordt onderbroken. Namelijk de larvale stadia als zowel de volwassen bloedluizen worden op weg naar uw vogels uitgedroogd.Het bevat een speciaal hechtmiddel wat ervoor zorgt dat het middel op de plek blijft kleven waar u het spuit. Hierdoor geeft het ook geen schade aan de luchtwegen bij zowel de vogels als bij u.

Finecto Plus Bloedluis Spray is een gebruiksklare oplossing en hoeft niet verdund te worden. Voor gebruik is het belangrijk dat u de sprayflacon goed schudt. Spray het middel zodanig dat de volledige verblijfsruimte van de dieren vochtig is. Zorg er ook voor dat u alle plekken hebt gehad, dus achter apparatuur, in kieren en in naden. Na gebruik de spraykop even goed doorspoelen met water.

De Finecto Plus Bloedluis Spray is ongeveer een maand werkzaam.

Let op!

Bedankt voor uw interesse in King Diervoeders.

Wegens recente prijsontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om op onze website een bestelling te plaatsen.

Neem in plaats daarvan contact met op ons op! Klik hier.

There are no products