Trapbak – Feedomatic / Voederbak Kippen

44,50 incl. BTW

Beschrijving

Dit prachtige product voor kippen zorgt ervoor dat uw dieren kunnen eten wanneer ze zelf willen zonder dat er ongewenste gasten bij het voer kunnen komen. Doordat de kip, fazant of watervogel op de “trap” (trede) van de trapbak gaat staan, gaat er een klep omhoog zodat de dieren bij het voer kunnen. Je hebt niet langer last van muizen of vogels die je voer opeten en dat is goed voor je portemonnee!

Deze trapbak is gemaakt uit verzinkte plaat met een dikte van 1 mm. Deze dikte is dikker dan iedere andere voerbak en is daardoor zeer stabiel. U kunt rustig op de trapbak gaan staan. De “trap” is gemaakt van kunststof, net zoals de deksel. U krijgt hierdoor geen last van mest en water op het rooster. De trede is afstelbaar waardoor het je het systeem kunt gebruiken voor zowel zware kippen als lichte krieltjes.

Dus: stop met het voeren van muizen, ratten en kraaien. Met de trapbak kunnen alleen je eigen dieren nog bij het voer.

Met de trapbak heb je geen last meer van muizen, ratten of vogels die je voer opeten. Als je dieren op de kunststof trede (“trap”) gaan staan opent de trapbak de klep waardoor de kippen bij het voer kunnen. Op deze manier kan ongedierte niet bij het voer van je kippen komen!

Doordat je veel voer tegelijk in de trapbak kunt doen, bespaar je veel tijd. Belangrijk om te weten, het voer blijft droog en beschermd. De trapbak doet het werk voor je.

Let op!

Bedankt voor uw interesse in King Diervoeders.

Wegens recente prijsontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om op onze website een bestelling te plaatsen.

Neem in plaats daarvan contact met op ons op! Klik hier.

There are no products