Aanbieding!

Platinum Puppy Chicken 15 kg (3x5kg)

98,25 72,33 incl. BTW

Beschrijving

Puppy Chicken 15 kg

Puppy Chicken is de enige voeding voor pups die met een vers vleesgehalte van 73% vervaardigd wordt. Wij gebruiken uitsluitend vers vlees, dat ook geschikt is voor menselijke consumptie. Het vlees wordt tezamen met rijst op  95° gegaard. Vitaminen, koudgeperste oliën en waardevolle kruiden worden pas op kamertemperatuur toegevoegd.

U ontvangt 3 zakken a 5 kg

Voedingsrichtlijnen voor pups

Let bij het geven van de voeding voor pups op het volgende:

  • Geef de voeding droog of vochtig gemaakt met een klein beetje water.
  • Geef de voeding direct, voorkom dat de voeding week wordt.
  • Houd altijd vers water bij de hand.
  • Begin met de laagste dosering die in het voedingsadvies staat aangegeven en geef pas meer voeding wanneer dit nodig blijkt.
  • Geef nooit te veel voer aan pups en jonge honden.

Overstap van moedermelk op puppyvoeding

Tijdens de zuigelingenfase krijgen pups via hun moeder voeding binnen die een optimale samenstelling heeft en voldoet aan alle behoeften van pasgeboren pups. In rap tempo veranderen de voedingsbehoeften van de pups, waardoor het al na enkele weken noodzakelijk is om bij te voeren. Afhankelijk van het ras en het aantal pups kan in de derde of vierde week al worden begonnen met het bijvoeren met vaste voeding. Het gaat in het begin om 1 maaltijd per dag en dit neemt na verloop van tijd toe tot vier maaltijden per dag.

Deze overgang van vloeibare op vaste voeding lukt over het algemeen het beste wanneer wordt begonnen met een papmaaltijd. Onze puppyvoeding Puppy Chicken is ook zeer geschikt voor pups van deze leeftijd. Het week laten worden van onze droge voeding is door het hoge resterende vochtgehalte en de bijzondere bereidingswijze niet mogelijk. De praktijk heeft daarom uitgewezen dat het het beste is om bij de ‘eerste maaltijd’ een kleine portie van onze natte voeding MENU Chicken met wat lauwwarm water te vermengen tot pap en zo aan de pups voor te schotelen. Dit kan zonder meer worden gedaan, ondanks het feit dat deze natte voeding van PLATINUM geen speciale voeding voor pups is. De pups krijgen op dat moment namelijk nog voor het overgrote deel hun voeding via de moedermelk binnen en worden zo optimaal gevoed.

In de daaropvolgende dagen kunt u dan droge voeding voor pups er verkruimeld aan toevoegen en zo langzaam afstappen van de

papmaaltijd. De droge voeding voor pups kan door het resterende vochtgehalte van 18 % zeer gemakkelijk worden verkruimeld. De pups eten de kleine brokjes graag op deze manier. Voor pups in deze fase kan er nog niet gericht een bepaalde hoeveelheid voer worden aanbevolen, omdat dit afhankelijk is van veel factoren. Onze klantenservice voor fokkers geeft u hierover graag persoonlijk advies.

 

Overstap van puppyvoeding op volwassen voeding

Het moment waarop u over dient te stappen van de voeding voor pups op de voeding voor volwassen honden hangt onder meer af van de verwachte grootte en het ras van de hond. Kleine rassen (zoals de teckel en de mopshond) kunt u tot het bereiken van het eerste levensjaar voeding voor pups geven. Middelgrote honden (zoals de Australische herder of bordercollie) krijgen vaak nadat hun tanden zijn volgroeid (rond de zesde levensmaand) volwassen voeding te eten. Aan grote rassen (zoals de Berner sennenhond of Rhodesische pronkrug) kan al vanaf de vierde levensmaand onze volwassen voeding worden gegeven.

Na de Puppy voeding adviseren wij om over te stappen op de soort Adult Chicken, omdat deze qua samenstelling zeer nauw aansluit aan de Puppy Chicken. Als er bijvoorbeeld intoleranties bestaan zijn als alternatief ook de beide andere soorten mogelijk. Voor de gevoelige of allergische honden is onze soort Iberico+Greens bijzonder geschikt.

 ONZE GARANTIE NIET TEVREDEN, GELD TERUG!!

Let op!

Bedankt voor uw interesse in King Diervoeders.

Wegens recente prijsontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om op onze website een bestelling te plaatsen.

Neem in plaats daarvan contact met op ons op! Klik hier.

There are no products